Godmorgon min vänner

Idag är ärendenas dag. Har typ tio ärenden att göra idag. De måste göras idag så no excuses. Tryckeri, tingsrätt, Tre, ja listan kan göras lång. Just nu sitter jag i Stephans säng, där jag spenderat de senaste 12 timmarna. Hoppade över mitt sopmöte för att fixa lite filmer till nästa veckas fasligt mycket tågåkande. Somnade givetvis och vaknade till när Stephan buffade på mig att jag skulle flytta in mot väggen. Vaknade så fint när hans väckarklocka ringde vid nio. Hmm… Kanske dags att lära mig gå hem innan jag blir akutsömnig? Jag är i alla fall evigt tacksam att jag inte blir utslängd mitt i natten mitt i min sömn till den kalla snön och vinden utan att jag snällt får låna en hörna av en säng. Ibland är mina vänner bra snälla. Hur som helst så har jag i alla fall  en halv säsong Mad Men och tre filmer på datorn, så nu är jag redo för att åka många timmar tåg nästa vecka. Nu ska jag hem och duscha och ta tag i denna dag, denna ärendenas dag.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *