God morgon…

… eller kanske mer ond morgon. Vaknade efter många om och men, trodde magen var bättre. Men så fort jag klev ur sängen högg det till och magen krampade ihop sig. Så nu har jag varit på konsum och handlat lite mat jag tror är magvänlig. Samlar mod till mig och ska alldeles snart äta. Håll tummarna för mig! Speciellt då jag i eftermiddag ska trippa iväg på en arbetsintervju. Jag vill absolut inte tvingas till att ställa in och sitta med en mage som gör brutal ont ger kanske inte jättebra intryck. Min mamma är rätt söt. -Åk till akuten. Var hennes råd, ända tills jag berätta att jag skulle på intervjun. Haha… Ska hur som helst försöka jobba lite försiktigt från soffan idag. Börjar bli lite stressigt med vissa saker nu.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *