Framtiden

Sitter så här på kvällskvisten och försöker styra upp mitt liv. Eller min höst och min närmsta framtid. Plan ett, två och tre. Eller något i den stilen blir väl resultatet. Det svåraste med detta är att jag inte riktigt vet vad jag vill. Det finns vissa spridda drömmar, men ibland undrar jag om jag verkligen vågar. Vad är min mening med mitt liv. De flesta drömmar känns så spridda och svåra att kombinera. Undertiden framtiden planeras försöker jag reda ut gamla ofärdiga projekt. Måste kunna känna mig färdig med vissa delar av livet innan jag attackerar nästa. Men just nu är det nog ändå viktigast att säkra min aktivitet och inkomst under hösten. Eller är det viktigare att bli klar med det gamla? Huu, svårt detta.

Ofta trivs jag med ta-det-som-det-kommer mentaliteten, att inte riktigt veta vad som är framför mig. Det känns skönt att inte veta utan att bara köra på, testa mig fram och se vad som händer. Men vissa dagar hade tryggheten av att veta vad som händer härnäst kännts skönt. Men en sådan trygghet gör mig också rädd för att fastna i någon form av tråkiga rutiner. Splittrad, jag?? aldrig, mitt motto är bara ”jag vet inte”.

En sak vet jag, imorgon ska jag ringa telenor och avsluta ett abonnemang. Bra plan va?! Blir nog ett par mail och ett par telefonsamtal också. Alltså fortsätta organisera mitt oorganiserade liv.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *