En snabbis på lunchen

Jag är hemma nu en snabb vända på lunchen och ska hinna med alldeles för mycket saker på alldeles för kort tid. Hmm… Frågan är om jag hinner läsa ett kapitel ur en bok, ringa två viktiga samtal, göra research til en skoluppgift och börja skriva på den?! Just det. Äta ska jag hinna också.

Efter radion idag så ska jag i alla fall iväg med Boss och köpa duschslang, som han sedan ska få installera. Gött att duscha senare ikväll alltså.

Denna veckan är helt galen för min del. Dagarna är fullbokade och kvällarna likaså. Ska försöka hinna plugga massor också, får kanske ta en lugn helg fylld av plugg. Får se vad som händer. Fullt upp blir det hur som helst. Nu mat och stress sedan radio. Lyssna efter halv fyra så hör ni mig bloggtipsa!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *