En rump/lårmassage, please

Min promenad gick ju sådär. Om ni såg en tjej som haltade på båda fötterna och hade ena handen på rumpan i ett försök att powerwalka, så var det jag! Nämligen såhär att min högra fot är fylld av blåmärke och skor är en pina, min vänstra fot har ett otrevligt blödande skoskav och min högra skinka/lår har en muskelsträckning. Blåmärkena är från förra helgens fotboll och gör mer ont än någonsin. Skoskavet är från mina svarta pumps en skomakare förstört. Sträckningen är från en cykeltur. MEN det var ändå skönt att komma ut. Nu fattas bara en snygg massör som tar hand om min rumpa och mitt lår. Det borde vara emot lagen att vara typ skadad utan att egentligen ha gjort något alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *