En riktig, svensk sommaridyll

För att den här bloggen (och jag med den) inte ska deppa ihop av klagande så tänkte jag att vi tar och kikar på min semester. Har i år valt att bara ta en veckas sommarsemester och den spenderades i en vykortsvänlig sommaridyll.

Jag tog flyg, buss, tunnelbana och buss igen för att bli upphämtad av en båt som tog mig till Alholmen. Min barndomsvän och smygsyster (smyg pga ej blodssyster) har nämligen ett sommarhus där och jag skulle hänga en vecka med min fantastiska guddotter med familj.  Här kommer en bildkavalkad av sommarens bästa vecka.

Alholmen1

Tillsammans med ö-grannen Torbjörn lade vi nät i solnedgången och planerade för grillad fisk kvällen efter.

Alholmen2

Men utan någon fisk i nätet (inte ens med fler nät natt nr 2) blev det ingen fisk på grillen.

Alholmen3

Vi tröstade oss med en dag på stranden, alldeles ensamma på en liten udde badade vi, läste bok, åt picknick och simmade några varv runt bojen.

Alholmen4

Vi åkte såklart en himla massa båt.

Alholmen5

I den här ursöta gäststugan fick jag bo om nätterna och på dagen nyttjades altanen till solning, läsning och skitsnackande.

Alholmen6

Jag försökte mest pricka in skuggan.

Alholmen7

Och hade utsikt över detta fina.

Alholmen8

Satt ett tag och tittade på detta.

Alholmen9

Plockade smultron.

Alholmen10

Fick målat ett fint porträtt av världens gulligaste gudis.

Alholmen11

Gjorde lite av det här också.

Alholmen12

Kanske viktigaste av allt; jag vann gummibåtsracet.

Alholmen14

Hejdå Alholmen! Tack för den finaste semestern.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *