En liten mes

Jag har samlat vuxenpoäng två dagar nu. Bara nykterheten har gett mig miljontals poäng, men de bortser vi från nu. Igår på IKEA investerades i lite nytt julpynt, det mesta dock gjort för julgran så tur är det att man är lite kreativ. Idag inhandlades årets julpapper. Eftersom pysselSophia inte klarar av att ge bort julklappar inslagna i tomtar, så hittar jag något nytt varje år. Älskar pyssel. Älskar julen. Jag har städat lägenheten idag, så nu är det redo att bli pyntad. Nu är det ju så att mitt gamla pynt är på vinden och om ni inte redan visste det, så bor det en liten mes i mig. Jag vågar alltså inte gå upp på vinden själv. Lördagkväll är inte rätt tillfälle att lura hit nån av killarna för att jag är lite mesig. Får kanske vänta till imorgon.

Vad säger ni? Ska jag överdriva julpynt så man nästan mår lite illa eller ska jag vara svensk och bara ha lagom med pynt som inte sticker ut för mycket? Pyntmania väntas i alla fall till ljudet av julmusik. Ska försöka knåpa ihop en playlist med julmusik, några tips på era favoritjullåtar??

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *