En fix idé

Jag vill lära mig ett nytt språk. Jag väljer mellan franska och italienska. Vad tycker ni? Vad ska jag välja? Och hur tusan gör jag för att genomföra min nya idé. Finns det sådana ljudböcker, ni vet då man ska säga efter en tråkig röst. Hm, känns som ett stort projekt att lära sig ett nytt språk. Men jag vill. Kanske lär mig både franska och italienska när jag ändå håller på, som om jag inte har nog att göra…

[ad#Inkclub banner]

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “En fix idé

  1. Distanskurser? Jag kommer läsa portugisiska på distans från Falun i sommar, rekommenderades av Japan-tjejen på SM som en grym skola för distansspråkkurser. Sen finns ju lokala folkhögskolor och liknande. Tror du behöver hjälp att lära dig, folk att prata språket med. Lycka till. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *