En dag som idag

När min bästa Jessie lämnat mig i förmiddags satte pluggandet igång. Korrat och lämnat in en uppgift, gjort nästan klart en annan. Belönade mig själv med en dusch vilket ledde till stora frågetecken till vilka kläder som skulle få pryda min kropp i kväll. Ett linne åkte på och sedan blev det kallt. Då bäddade jag så fint ner mig i min säng/Jessies soffa och här ligger jag nu. Alldeles jättesnart måste jag ta mig i kragen, klä mig, sminka mig och diska efter dagens lunch. För sedan ska jag träffa mamma.

Min allra bästa mamma och jag ska ut och äta. Åh, så jag längtat efter henne. För även fast jag räknas som vuxen nu när jag uppnått en ålder av 26 år, så är hon ju min mamma. Min absolut bästa mamma. Henne ska jag träffa om drygt en timme. Kanske lika bra att göra mig klar, inte ska mamma behöva vänta på mig bara för att jag inte tog mig ur soffan i tid.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *