Dubbeldiss utan raggning

Va ute med tjejerna i Trelle igår. Förfest med trerätters, massa alkohol, massa tuttar, melodifestival, karaoke och givetvis mjukisar, sockiplast och bh. Därefter Kristall där jag lyckas bli dissad av två personer utan att ens ragga på dom… Träffade min inneboende jag inte sett på fyra år, jätteroligt! Hinner dock inte mer än att säga hej förrän han informerar mig om att han haft tjej i två år. Ehh, jaha. Kul för dig.

Även min gamla KK va där så jag gick fram och hälsade för det var fyra år sen vi sågs sist. Det första som händer är att han slänger upp vänsterhanden och visar upp sin ring och berättar informativt att han ska gifta sig i maj. Ja, men grattis vännen.

Ja, så gick det till när jag blev dissad två gånger på en kväll utan att ragga. Jag ville ju bara snacka lite…

Och ja, jag kanske är lite söndagsbitter idag

En reaktion till “Dubbeldiss utan raggning

  1. Men jag älskar dig bara så du vet det =) Tack för en underbar torsdag-söndag. Kram Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *