Denna underbara dag

Vaknade efter en natt med ytterst lite sömn med mitt härliga illamående. Men det ska förhoppningsvis en gigant kopp med te och lite knäckisar råda bot på. Dagen kommer att präglas av plugg, nja nästan i alla fall. Vid tolv ska jag på äventyr. Möta upp killarna och bege oss iväg, tror starten är vid Färjestad om jag inte minns fel. Med varsin gummibåt, som vi knyter ihop med varandra (vill inte tappa bort någon) ger vi oss ut på älven. Killarna pratade öl, men jag satsar nog på saft och jordgubbar istället, haha. De har beräknat att det ska ta 2 timmar, jag har dock ingen aning och är alltid tveksam när det gäller killarnas tidsuppfattning.

Sen borde jag hinna med lite plugg innan jag och Anna ska ut i Mariebergsskogen och springa innan det blir uteservering med Sandra. En hel evighet sen jag och Sandra sågs, ska bli såå mysigt att snacka lite skit och äta gott. Tur att jag ska springa innan, landar väl ändå på plus efter ikväll. Men först frukost och plugg!!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *