Dags att uppdatera och modernisera

Vid elva-tiden gav jag upp pluggandet för ikväll och satte mig i soffan för att avnjuta en film/dokumentär. Efter tjugo minuter hörde jag ett svagt gnisslande, men tog för givet att det kom utifrån eller från grannarna. Gnisslandet blev högre och jag insåg att det var min dvd-spelare som lät. Filmen började hacka och jag stängde av. Eftersom jag på många sätt fortfarande lever på Nintendo 8-bitars tiden, tog jag ut skivan, putsade den och försökte igen. Nu gnisslade det ännu högre och jag fick inte ens fram en varningstext, meny eller… ja ingenting. Är det så att min dvd-spelare tänkte pensionera sig vid dryga fem-årsålder, eller är han bara trött efter två dagars användning?

Eftersom tv-utbudet är under all kritik väljer jag mellan gammal vhs och fortsatt plugg. Att plugga en fredag vid midnatt känns inte helt okej och mina vhs mår nog sämre än min dvd. Då återstår läsa en bok eller sova. Även detta två sysslor att ifrågasätta en fredag runt midnatt. Får kanske offra mig på lite fördummande tv.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *