Blommor och cheesecake

Jag fick blommor förut. Med bud! Har nog aldrig fått det själv förut. Däremot har jag levererat massor. De var från mamma med gubbe. Till min födelsedag. Det lustiga är att jag själv tänkte häromdagen att det vore trevligt att köpa hem lite tulpaner. (Jag vet, det är skrämmande, men jag tror jag börjar bli vuxen på riktigt..)

Nu har jag gjort cheesecake. Två stycken, med smak av hallon och vit choklad. Visst vattnas det i mun?! Så nu väntar jag med spänning tills imorgon kväll då jag får smaka. Allt annat jag skulle göra idag har jag inte gjort. Ingen städning. Ingen tvätt. Jepp, jag missade även dagens andra tvättid. Får helt enkelt försöka en annan dag igen.

Just det! Jag brände mig på fingrarna när jag gjorde cheesecake. Men det visste ni redan att jag skulle. Nu tar jag mig ett glas rött och njuter av bra musik och ensamhet och väntar på morgondagen.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *