Blir man verkligen lycklig av pengar?

2005 vann de närmre 100 miljoner kronor. 2007 skiljdes de och 2010 dog han fattig. De skriver i artikeln att pengarna borde gjort honom lycklig, men är det verkligen så? Killen som vann massa pengar på Gotland har sagt att det var det värsta som hänt honom. Jag tror paret ovan kan vittna om samma sak. Självklart är glädjen total vid vinsten, men hur ser livet ut därefter?

Hade jag vunnit 100 miljoner… Nej, jag vet inte vad jag hade gjort. Jag hade betalt min skuld till CSN, tagit en shoppingtur på stan och kanske renoverat min lägenhet. En bil, jag hade nog köpt en bil. Visst löser pengarna många ekonomiska problem, men de skapar också många problem. Ska man investera pengar i något och i så fall vad? Hur kan man lita på någon? Vill man att folk ska veta eller ska man försöka dölja sina pengar?

Det som borde vara den ultimata lyckan slutar i det tragiska ödet. Världens alla pengar löser inte dina problem, så hur mycket vill man egentligen vinna?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *