Beach 2011 går det sådär med…

Varje måndagsmorgon väger jag mig och fyller i min tabell. Minns ni? Det går i alla fall inte så bra. Första veckan gick det jätteneråt, därefter står det mest stilla. Nu måste jag verkligen skärpa till mig! Inget socker (efter idag, idag är sista ätardagen), lite kolhydrater, mycket promenader och … Äh, det får räcka, några sit-ups ska jag göra så fort magen är läkt. Promenader får bli lunkningar innan jag mår toppen igen, men maten! Den kan jag börja bli duktig med redan nu. Snart… Jag suger verkligen på att försöka bli slim. Alltså jag behöver inte banta, mer tajta till mig. Men jag är rätt övertygad om att mitt daller inte bara är brist på muskler utan även en hel del chips, godis, bröd och annat som tjockar till människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *