Be om att få sova, tack

Jag dricker kaffe. Helskotta vad jag kommer behöva kaffe idag. Nyss klivit upp och håller på att somna sittandes. Igår hade vi tjejkväll. Agnes, Sanna och jag. Det var fantastiskt roligt. Lite sol på eftermiddagen, vin, ost och smink. Därefter mat med styrelse och fotboll. Sen gick vi tre tjejer vidare. Det var längesen jag skrattade så mycket sist. Just nu väntar jag på att jag inte ska bli bakfull. Det hade jag tyckt varit trevligt då jag ska springa på massor med seminarium idag, i alla fall tills jag stupar (vilket hade kunnat varit nu). Att komma hem halv fyra efter en kväll bestående av vitt vin, rött vin, rosévin, bubbelvin, jäger och tequila borde jag bli bakfull. Kanske snart.

Jag började dagen med att inte kunna andas. Nu kaffe. Snart kvinnors rätt till abort. Hm, ingen annan är vaken. Ska nog väcka hela högen snart. Jag är trött. Skriver kanske mer sen.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *