Bakfyllan som aldrig blev en fylla

Dötrevlig kväll på uteservering. Visserligen var min hjärna avstängd halva kvällen och jag satt som i trans. Passade även på att dregla lite. Kände mig riktigt het, speciellt då jag satt helt sne för att kunna se fotbollen. Ghana gick vidare. De slog ut USA. Det tyckte jag var kul. Tur att jag har vänner som väcker mig till liv när hjärnan stängs av, haha. Trots uteservering en lördagskväll i flera timmar blev det bara ett glas vin. Jag vet inte riktigt om det berodde på att jag var slö och inte orkade gå in och köpa mer, eller om det var vuxna lite bakfyllda Sophia som bestämde. Svårt att riktigt veta.

Jag lyckades även misslyckas med bussen idag igen. Skulle ta bussen 23.50, men då gick det ingen buss. Min buss gick 00.16. Jadå, men det är väl kuligt att sitta en halvtimme på en bänk i Malmö och vänta på bussen. Verkligen skoj! Skånetrafikens hemsida och jag missförstår varandra lite väl ofta nuförtiden. När jag flyttat in till stan, då slipper jag det problemet. Då går bussarna hela tiden och jag slipper missa och vänta mer än 10 minuter. Så nu har vi konstaterat att jag är urusel på det här med buss. Jag är helt enkelt en bilmänniska, men bara om jag får sitta fram. Annars har det ingen större betydelse. Men en egen helikopter vore häftigt.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *