Back to work!

Idag börjar jag jobba igen efter sex veckors sjukskrivning pga stress/utmattning. Jag har fått tillbaka min energi och är pepp på att komma igång igen. Jag är en helt annan människa idag än för sex veckor sedan. Inte en ny människa, utan den gamla glada, pigga, kreativa Sophia.

Mjukstartade med två timmars arbete hemifrån idag. Läste hundratals mail, gick igenom hemsida, intranät, sociala medier och se vad mina kollegor hittat på i min frånvaro. De har skött sig exemplariskt bra faktiskt. Två tummar upp!

Men två timmars sittande framför en dator med fullt fokus var allt för längesedan. Jag drog fram pilatesbollen som stol och blev tvungen att ta danspaus efter en timme. (När blev jag så dålig på att sitta stilla?). Nåja, men en bra låt på högsta volym fick jag dansat av mig lite energi och den sista timmen avverkades. Imorgon gör jag comeback på kontoret och får äntligen träffa mina härliga kollegor igen. Men först någon slags långpromenad för att bli av med all energi som pyr i kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *