Back to school

Jomenvisst! Kors i taket, idag har jag suttit i skolan och pluggat! Ni läste rätt. Jag har jobbat på en gammal hemtenta och behöver skriva en A4-sida till innan den kan lämnas in och jag kan inkassera 15hp. Underbart skönt att få lite klirr i poängkassan igen. Kanske till och med ska jobba lite på hemtentan idag så kan jag börja lite med journalistik kursen imorgon med. Det återstå att se hur flitig jag är ikväll. Men bra kändes det att plugga, inte alls så hemskt och jobbigt som jag trodde det skulle vara. Imorgon blir det skolan och plugg igen och jag ser fram emot det!

Jag pratade med en tjej från praktikplatsen idag också. Hon va riktigt lätt att prata med och jättetrevlig. Så det blir nog bra det här. Lite nervöst men mest roligt och spännande. Ska försöka hinna förbereda mig lite innan måndag. Kul kul kul!!!

Nu blir det till att fixa klart med en annons och lite inbjudningar innan mer skolarbete!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *