Återigen misslyckas SJ leverera

Dödstrött, dödshungrig och helt enkelt död. Mitt tillstånd just nu. Efter en okristligt tidig morgon och ett av de jobbigaste mötena någonsin är tåget sent hem. Vi blev stående någonstans mellan Norrköping och Linköping på obestämd tid. Det är inte vad man vill höra efter en redan lång dag. När jag frågade personalen om jag skulle komma till Malmö idag, fick jag som svar att de inte visste. Nu är vi på gång. Mer än 1,5 timme sen. Jag hade kunnat vara i min säng nu, eller i alla fall hemma i soffan med mat framför mig. Istället sitter jag fortfarande på ett tåg. Ett tåg vars försening ökar för var stopp som görs. Har jag tur är jag framme om en timme, nästan två timmar senare än planerat. Då blir det marsch i säng för imorgon är det jobb. På riktigt jobb. Lite nervigt att stå vid maskinen igen efter tre år. Men mer om det imorgon. Håll tummarna för att det inte regnar på mig när jag cyklar hem, lite glädje förtjänar jag allt idag.

[ad#Inkclub banner]

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *