Årets kortaste natt och längsta dag

04.40 slog jag upp mina blå och 06.08 satte jag nyckeln i dörren till kontoret. Sista dagen innan semestern blev lång efter en kort natt. Var så skönt att sitta en timme i lugn och ro och jobba undan lite saker innan det började trilla in kollegor. Sedan var det full rulle. Nyanställd kontorsassistent ska tränas samtidigt som det sista inför semestern ska bli klart och all information ska lämnas till min chef som hoppar in i mina arbetsuppgifter.

Efter jag lämnat kontoret blev det midsommarshopping. En tur till pappa för att hälsa glad midsommar och passade på att hjälpa bära lite möbler. Och nu sitter jag äntligen här; i ”mitt sommarhus” dvs mammas hus när hon är bortrest och njuter av ett glas rosé. Och imorgon blir det midsommarfirande för hela slanten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *