Alkolås på mobilen tack!

Det blev ingen tvätt igår eftersom fröken här tydligen inte äger tvättmedel… Men fest blev det. Tog med stackars ensamma Stephan och styrde stegen mot Sheriffen. Det blev alldeles för mycket vin i min ensamhet. Ja, ensamhet. Alla festade med varandra men lilla jag vart plötsligt ensam och utanför. Vi gick till Korriander, bra folk, träffa massa som inte brukar vara i Karlstad längre. Massa dumma fyllemess fick det också bli, givetvis. Dumt, dumt, dumt, men jag har bättre saker för mig än att ha ångest över sånt.

Dagens sysselsättning blev golf, vilket gick åt helvete. Jag stog för bitterheten på rangen om man säger så… Har blivit så rädd för att sabba min redan trasiga rygg så jag svingar inte normalt längre. Därefter fick det bli soffan ett par timmar innan grillning och lite fest. Men en fruktansvärd huvudvärk satte stopp för kvällen och jag tackade artigt nej till gratis inträde och ligger nu hemma i sängen och undrar hur jag ska få huvudet att sluta bulta… Varken kaffe eller vin har hjälp, så nu får jag hoppas på sömnen.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *