Alex Schulman i Paradise Hotel

Min smyghjälte är Alex Schulman. Ännu mer efter det att jag bjöd in honom som föreläsare på min konferens i februari 2009. När han på ett så otroligt ödmjukt sätt bemöter mig och de andra studenterna. Hur han berömde den smaklösa skolmaten och var så tacksam för det lilla. Att få lyssna på honom och få äta lunch och föra ett samtal med honom lärde mig mycket om honom och om mig själv. Självklart växte min beundran.

Idag går Dagens Media ut med att Alex Schulman är den nya programledaren för Paradise Hotel. När jag läser detta tror jag först det är ett skämt, min nästa reaktion är att jag måste söka dit. Jag har lite svårt att se min smyghjälte leda Paradise Hotel. Samtidigt är det något med denna udda kombination som attraherar. Ge mig säsongspremiär nu!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *