2 in 1

Jag är tillbaka. Flytten är fixad och jag försöker skapa mig en vardag i min fars hem, innan jag flyttar vidare till mitt nyförvärv. Idag har jag börjat dagen med att vara effektiv. Powerwalksolat har jag gjort. Dagens dos av motion och sol är fix och klart på en timme. Nu sitter jag och svettas i sällskap av nya skoskav. Att vara ute och röra sig så svetten rinner är fantastiskt skönt. Huvudet rensas och jag blir inspirerad och målmedveten. Efter ca 25 minuter brukar jag få galet ont i mina höfter och det är mest en pina att röra mig. Då tar tjurskalligheten över och viljan tar mig hem. Jag gillart!

Nu ska jag läsa min post jag fått och jobba fram en text. Sen tar jag ett besök på mitt gamla jobb och dricker en kaffe. Ikväll blir det plugg. Shit, vilken skojjig dag! Alla mina delar av kropp och huvud får användas.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *