Mysfika och unga män

Har just sett en ung Johnny Depp i Crybaby och en ung Heath Ledger i 10 orsaker att hata dig. Nu sitter jag och trånar efter dessa vackra män och önskar jag vore deras motspelerskor. Kanske dags att jag skaffar mig en egen snygg man jag kan ha alldeles för mig själv. Känner ni någon lämplig är det bara att leka matchmaker.

Annars har jag suttit på Ölcaféets uteservering halva eftermiddagen. Jag och Emma spenderade några timmar över en pressokanna och snickesnackade om allt mellan himmel och jord. Så himla mysigt även fast det var mulet och regnet strilade i ojämn takt från himlen. Kvällen kommer spenderas ensam på min soffa, drickandes te för att försöka bli av med den nedrans förkylningen någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *