Min tvättstugeförbannelse

Jag hade en tvättid bokad den 21 februari. Då jag kom hem från en Karlstadtrip dagen innan försvann tvättbehovet helt ur mitt huvud. Jag tog sovmorgon och när jag vaknat, fixat frukost och plötsligt mindes tvätten insåg jag att lägenheten skulle fyllas av blöt tvätt för torkning skulle inte hinnas med. Jag lät bli och tvätta och bokade om tiden till den 1 mars. Men mina chefer messade i söndags och undrade om jag kunde jobba genom hela min tvättid.

Självklart vill jag jobba! Så jag bokade om tiden till den 7 mars. Då får jag mail från mamma om att jag ska lämna in bilen den 7 mars och då missar min tvättid. Vår tvättstuga är rätt svår att få tid i. Har man tur är det en tid ledig om sju dagar, annars är det tio dagar som är fullbokade i taget så spontantvätt är omöjligt.

Nu skiter jag i tvätten och går smutsig. Eller inte direkt smutsig, jag duschar ju och använder de rena kläderna i garderoben. Men tvättberget växer. Så fort mamma lämnat sitt hus och bil i mitt våld en månad då jäklar ska jag utnyttja hennes tvättmaskin. Kanske även hennes tvättmedel. Muahaha. Det kommer nog inte vara en hemlighet eftersom hon läser bloggen och jag måste fråga henne hur hennes tvättmaskin fungerar. Men lite smyg-elakt-fnissigt-busigt känns det i alla fall.

Hur fin är inte tvättmaskinen från SMEG? Bubbelgumsrosa med handfat och grejer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *