Med datorn i soffan, jobbandes…

Såhär har jag suttit mest hela dagen i varierande ställningar. Sakta men säkert har jag betat av att-göra-listan, men ännu finns mycket kvar att göra. Pausade med att åka och hämta min brors bil/köra de till tåget. Min bror fick jag köra till tåget två gånger (det man inte har i huvudet får man ha i benen…). Alla samtal blev ringda innan kontorstiden tagit slut och de flesta tagit helg. Jag kommer sitta kvar och skriva här några timmar till, i en sån där lugn och behaglig takt.

En reaktion till “Med datorn i soffan, jobbandes…

  1. Jobbet tar aldrig slut, hur mycket semester du än tror att du har. Jag gick tidigt idag och måste förmodligen jobba på måndag igen. Men jag behöver ju inte gå upp klockan 6 ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *