Jag får inte tummarna ur röven

Jag vill börja med att ursäkta mig själv för att jag använder ordet röv. Men det är så. Mellan skola och personalmöte skulle jag plugga. Det blev inte riktigt så. Efter personalmöte skulle jag plugga. Inte riktigt kommit igång ännu och jag har varit hemma ett bra tag. Det är för att jag ska skriva fiktivt. Jag är bättre på att skriva från verkligheten; överdriva, förändra, ändra småsaker, men grunden ligger i mitt minne, mina upplevelser. Nu ska det vara fiktivt. Jag kan inte riktigt, tror jag. Jag skjuter upp till sista stund och förväntar mig att bli sågad på seminariet på torsdag. Sågad och få lärdom, tips och trix för att även kunna utveckla den delen av mitt skrivande.

Ska fixa mina naglar nu. Packa väskan inför imorgon och kolla upp buss. Ska åka den skrangliga stadsbussen sådär äckligt tidigt. Inte för att jag är slö, vill bara inte ha min cykel på centralen över natten. Nu är ni allt nyfikna på vart jag ska iväg på va?! Inte mer skoj än Stockholm. Imorgon är det tre möten och en middag. På onsdag tar jag tåget hem igen. Ingen tid för något annat än jobb, tyvärr. Får väl dra ut tummarna och köra igång här då. Lite sömn vore fint inatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *