Hem ljuva hem

Borta bra men hemma bäst. Kalla det vad du vill men ÅH så skönt det är att ha landat i min egna säng. Efter tre dagar hos mamma har jag ätit så magen ser gravid ut. (snyft för mina magrutor jag blev så glad för tidigare i veckan) Men det går inte att sluta äta så gott som det är med mammas mat. Idag blev det sillamacka till förrätt och varmrökt lax med färsk sparris till huvudrätt. Jag var bra jäst när jag satte mig på bussen mot stan. Gick direkt till Jessie och snackade skit med trevligt folk en dryg timme innan jag gick upp till mig. Hittills har påsken verkligen varit en höjdare och imorgon kommer ytterligare en händelserik dag, men det berättar jag mer om senare. Nu ska jag sova bort lite huvudvärk och den envisa förkylningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *