Ge mig kaffe!!!

Efterfesten igår varade till klockan fem, jag jobbar idag. Tre timmars sömn ÄR för lite. Jag var allt annat än nykter när jag kom till jobb idag. Nu sitter jag här, med rödsprängda ögon och har inget vettigare för mig än att slösurfa lite. Kanske spontanshoppa lite på internet? Busa lite med intet ont anade människor i huset? Leka med övervakningskamerorna? Äh, jag ska inte klaga! Sekena Bebell kommer idag! Och jag ska capsa! Och umgås med bra människor! Detta blir en bra helg. En liten semester i min stad i mitt hem. Detta blir bra!

Ifall ni har missat så är det Oscarsgalan på söndag. Denna gång SKA jag vara vaken! Tror ni på den? haha, jag ska försöka se röda mattan iaf… Mycket kaffe lär det bli. Uppesittarkväll med Oscar (den guldiga) på söndag! En bra helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *