Det krävs så lite

En lugn dag på jobb (vilket nog behövs med tanke på kaffeavvänjningen). Fick packat massa gott julte och snacka lite extra med snygga gäster, hahha. Sprang inom en butik på hemvägen och köpte årets första julklapp. Den enklaste julklappen då. Jag har en familj med svåra önskningar. Tur att de är så bra människor så de är förlåtna för sina dåliga önskningar.

Och dagens bästa hände när jag kom hem. En vän jag trodde jag nästan förlorat kontaktade mig igen. En kort pratstund och jag var sprudlande glad. Det är inte svårare än så. Nu måste jag fortsätta skriva och jaga deadline. För jag är trött och vill sova, men först måste jag leverera massa ord.

En reaktion till “Det krävs så lite

  1. Ledsen för de svåra önskningarna, men dina är faktiskt inte så lätta de heller, även om du har fina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *