Chicken tikka masala

Jag och Jessica gick hem till Emma för lite mat. Efter lite bläddrande i Icas tidning Buffé blev det Chicken tikka masala. Det blev himla gott. Och det bästa av allt; jag fick resterna med mig hem i en låda! Efter mat fick vi se alla fina bilder från Emma och Eriks Irlandsresa. Helt otroligt vacker natur och spännande historia. Nu vill jag till Irland också, haha. Det blev dock en tidig kväll och redan vid nio var jag hemma. Är galet trött och känner mig lite febrig så nu dricker jag örtte och om en halvtimme ligger jag i sängen. Får absolut inte bli sjuk nu, konsert imorgon och midsommar på fredag och då vill jag vara frisk och pigg och glad.

En reaktion till “Chicken tikka masala

  1. Indisk curry hus (www.indiancurryhouse.net) ligger i Scheelegtan 6. 112 28Stockholm, ger vi våra kunder en god smak av indisk mat. Vi har kompetens inom indisk curry hus Chicken Tikka Masala Stockholm, indisk curry hus Tandurikyckling Stockholm, indisk curry hus Tanduri kyckling masala Stockholm, indisk curry hus Indisk matta Stockholm, indisk curry hus Chicken Tikka MasalaStockholm, indisk curry hus Kyckling Sizzler Stockholm, Indiska curry House Nanbröd och Lamm Vindalo Stockholm Vår mat är känd för sina indiska kryddor. Vi har en mycket bra respons för indisk mat i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *