Bjöd ut mig själv på lunch

Jag myste med snooze i sängen lite väl länge i morse. Det fick alltså bli en kaffe som fick agera frukost när jag kommit till skolan. Då slog det mig plötsligt. Pappa jobbar fem minuter bort, så jag messade honom och bjöd in/ut mig själv på lunch. Grym sushilunch med pappsen.

Cyklade hem i motvind med ett tappert försök till racerfart. Jag blev alltså svettig och andfådd och kom fram till följande; jag måste göra min cykel mindre skruttig och jag måste skaffa mig bättre kondition. Tankarna idag har annars kretsat kring skor och skrivare. Behöver båda, men har nog bara råd till det ena denna månaden (om jag vill äta ute, köpa vin och på andra sätt umgås i situationer då pengar behövs). Jag måste nog ta det vuxna beslutet och köpa skrivaren och drömma om skorna till den 25:e.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *