Bara på’t igen!

I söndags hade jag haft ont i bihålorna över en vecka. Så jag började med operation nässpray, tog min nässpray för allergin då den innehåller kortison och är oftast bättre än den vanliga. Och det funkade! Det funkade så bra att jag igår glömde bort nässprayen både på morgon och kvällen, så även idag. Det märktes också idag då bihålorna busat med mig hela dagen lång. Men inte låter jag mig bli nedslagen för det; jag har ju mer nässpray! Så nu jävlar ska det sprayas och denna gång ska jag komma ihåg det några dagar extra. Kanske säkrast att ställa alarm, nässpraysalarm. (Okej, jag vet, sämsta inlägget på länge. Skyller på nästan tolv timmar på jobb, trötthet, hunger och bihålorna såklart! Och tro inte min chef är slavdrivare, jag går tidigt en annan dag bara)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *