Underbara måndag

Efter att jag ställt om klockan halvt i sömnen imorse så höll jag att försova mig, men snabbe Sophia hann i god tid. Försökte samtidigt få tag på vårdcentralen och lite starkare smärtstillande eftersom de jag fick från akuten inte riktigt gör sitt jobb. Men det var så många som ville prata med vårdcentralen att jag inte ens fick plats i telefonkö. Blir till att jaga lite imorgon med.

Sen lärde jag mig var Zakrisdal ligger och samtidigt fick jag reda på allt om det nya demensboendet. Nästan så jag önskar att jag var gammal och dement så jag får bo där, haha.

Sen åt jag lunch, vilket jag aldrig skulle gjort för magen gjorde ju bara mer och mer ont under eftermiddagen. Nu har jag ätit igen, återigen ett dumt val. Inte tusan ska jag svälta för att slippa smärtan. Nä, imorgon blir det mycket tjat hos vårdcentralen så jag får fungerande smärtstillande. Jag kan inte leva såhär fram till (förhoppningsvis) operation, det är ju flera månader lång väntetid. Aja, nu ska jag sluta klaga och bara ta det lugnt ikväll och ladda inför imorgon.

Förresten Stephan tog en extra söndag idag, jag funderar på att ta en extra måndag imorgon, mest för skojs skull. Måndagar är ju så underbara =)

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *