Efter mat kommer illamående och magont

Men sen!! Blev det ett långt bad efter lite städning. Mamma kommer bli stolt. Jag som förut var landets största lortgris, eller inte jag men min lägenhet. Hatade att städa och brydde mig inte riktigt, klarade av att inte se röran och stöket och smutsen. Jag är lite annorlunda nu. Gillar inte att städa nu heller, men gillar definitivt inte smutsen. Ser den precis överallt och trivs inte så bra ihop med den.

Just det! Skulle skriva om mitt långa goa bad. Stängde av ljudet på telefonen, stängde av tv:n, varken dator eller telefon fick följa med (ja, jag brukar bada med datorn stående på en stol bredvid…). Allt var tyst. Det var jag, min bok och det varma vattnet. Döskönt. Så nu sitter jag här och luktar alldeles förträffligt gott. Snart ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa lite i boken. Men först måste jag betala räkningar! Har jag ju glömt…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *