Tvivel

Jag funderar väldigt mycket på min framtid. Jag vill skriva, kunna leva på ordet. Att starta eget och skriva känns helt rätt. Men ibland sköljer en våg av tvivel och osäkerhet över mig. Jag vet vart jag vill. Jag vet ungefär hur jag ska ta mig dit. Mitt huvud är fullt av men, tänk om och tvivel. Jag vet att vägen är lång. Att det krävs väldigt mycket av mig. Just nu känns målet svårt att nå och vägen dit inte bara lång utan även snårig och ensam. Att frilansa och att skriva är ett ensamt yrke, det vet jag. Jag vet också att stödet från mina vänner och familj finns, men det fattas något. Det fattas någon som tror, pushar och uppmuntrar, som lyssnar, förstår och stöttar. För jag tvivlar, inte på min egen förmåga, men… jag vet inte riktigt vad jag tvivlar på.

Utöver karriären så är jag förvirrad över var jag ska bo. På ett sätt vill jag inget hellre än att flytta hem till Malmö, på ett annat sätt vill jag inget hellre än att stanna i Karlstad. Just nu finns ingen ekonomisk möjlighet för mig att flytta till Malmö. Karriärsmässigt har jag kontakter här. Jag har min extrafamilj här. Jag har haft mitt liv här i 4,5 år.

Jag är inte orolig för framtiden. Jag vet att jag kommer få en bra karriär, trivas vart jag än bestämmer mig för att bo och hitta någon att dela livet med. Jag ser fram emot resan till graven och tänker njuta av den, men ibland undrar jag…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *