Trivs bäst här inne

Idag är det utomhusväder därför tycker jag det känns som en bra idé att sitta inne. Ser fram emot att sitta inne vid mitt skrivbord och titta ut på solen. Det ska bli mysigt. Vill inbilla mig själv att jag trivs bäst här inne, men egentligen så vill jag bara gå ut i parken och lägga mig och läsa och mysa lite med mig själv. Fast så fint väder är det inte idag. Det är inte strandväder, men inte heller inomhus väder. Åh, tänk om jag hade en trädgård att sitta i, då hade jag jobbat ute idag. Balkongen ger inte riktigt samma känsla, speciellt inte då solen inte kommer dit förrän i eftermiddag. Okej, ytterligare ett bittert inlägg. Men jag är inte så bitter, mer än över att det är fint väder just idag när jag ska sitta inne och jobba. Äh, det kanske börjar regna snart ändå.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *