Oslo

Gårdagen blev inte alls som jag planerat. Enda vettiga jag fick gjort var att jag ringde Telenor och Tre och fixade med mina telefoner, så om en vecka har jag bara ETT nummer. Det innebär EN räkning varje månad, EN telefon istället för två att släpa runt på. Livet kommer nog bli liiiiite lättare.

I alla fall. Jag var på väg mot Sandra för att äta lunch när en av telefonerna ringer. Det är Boss. ”Sophia, ska du med till Oslo och ta en öl med Anders?” Givetvis ville jag det, Boss skulle dit i jobb så resan var fri. Fem minuter senare sitter jag i bilen, efter jag försökt få Sandra att förstå varför vi inte skulle äta ihop. Trevligt hade jag. Knappt någnsin varit i Norge och Anders har jag inte sett på över ett år.

Väl hemma vid elva på kvällen fick jag i mig lite mat när telefonen pep till. Mats och Stephan vill komma upp och ta en öl. Givetvis får de det, så lite kvällssällskap fick jag allt. Insåg senare att jag glömt köpa kattmat så jag blev väckt ett par gånger under natten av en hungrig katt… Men nu har hon mat och snart ska jag få i mig frukost och börja jobba lite.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *