Tänk så bra de är när det inte är kris

Sifo har kollat läget. 54% tror på en borgerlig regering och endast 29% tror på en rödgrön regering i kristider. Dagens Nyheter skriver ut alla procentsiffror om frågan ni någonsin kan tänkas behöva. Jag finner resultatet lite förbryllande. Inte att en borgerlig regering hanterar kris bättre, det vet vi sedan tidigare att de är. Däremot så blir jag lite förbryllad över alla de som röstar rödgrönt men inte tror på deras kunskap att hantera olika situationer. Det är skrämmande och jag blir på riktigt rädd för svenska folket och deras sätt att resonera.

Den regering som väljs ska kunna hantera alla typer av situationer och de ska hantera situationerna bra. Hur tänker de som röstat rödgrönt om det blir kris, att de ska kunna byta regering på en vecka?! Det fungerar inte riktigt så, vi väljer regering för fyra år framöver, vi väljer en regering som ska kunna hantera alla möjliga situationer. Ni som röstar rödgrönt och inte tror på den regeringen i en kris, ni är ju bara korkade…

Sist vi hade en borgerlig regering var det också ekonomiskt oroligt. Jag tycker det är dags att de ska få visa vad de kan göra när det inte är kris. Jag är helt övertygad att de kan mer än att arbeta i kris.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *