Jag är ett geni

Jag sitter hos Jessie och försöker packa ihop röran ni ser på bilden. Förutom det är det en lite fixarfredag. Telefonsamtal, mail, planering och dokumentläsning! Hade ju med mig runt 150-200 sidor text som på tisdag ska vara runt 8 sidor och välorganiserat, hmm…? Det värsta är att jag dissade en dag på stan med Magnus för detta tråkiga… Om några timmar blir jag upphämtad av min bror, det är hos han och hans tjej jag ska spendera mina dagar fram till tisdag. Ikväll ska vi vara alldeles ensamma, bara han och jag. Det är inte ofta det händer, det är inte så ofta vi ses med andra människor heller. Men nu kommer han inte undan, haha.

Igårkväll mötte jag och Jessie upp Christian, Magnus och Ted för mat och biljard. Visade mina kunskaper i biljard, som är usla mest hela tiden förutom var tionde stöt då jag faktiskt får till det. Men sen! Ted åkte hem och vi andra fortsatte hit för TP. Och om jag briljerade?! Till och med jag blev imponerad av min egen kunskap. Nu får jag helt utmana de bästa. Det vill säga min far och min bror. Ett steg i min TP-karriär.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *