Seize the day

Seize the day. Det är så man säger när man kliver upp halv sex en lördagsmorgon. Speciellt då det dracks lite igår och blev lite sent i sängen. Att kliva upp halv sex är icke roligt. Men ett måste när man ska hinna med ett flyg. Från Ängelholms flygplats idag gick det två flyg och två ankom, fullt upp med andra ord… Jorå, jag sitter i Visby nu. Och väntar. Vi skulle bo centralt. Jag vet att detta inte alls är centralt. Det är någon som blivit lurad, dvs de som bestämde boendet.

Jag väntar nu på de andra i styrelsen. Tror jag får vänta några timmar till. Sitter typ på ett Ica, i någon spelbutiksgrej. Inte alls Gotlandsmysigt här alltså. Så är det när man inte bor centralt eller på landet. Det är liksom mittemellan. Som ett tråkigt bostadsområde i Filipstad typ. Och jag tänker faktiskt klaga på att vi inte bor centralt. Jag är inte alls sugen på att vara snäll och rätt och gullig. Tycker det är svinjobbigt att vi inte ska bo i stan. Jag bävar inför att bo sex personer i en tvåa med en katt jag är allergisk mot. Annars blir det säkert bra, om jag inte kvävs i sömnen av en allergisk chock då. Fast det skulle nog förstöra mer för de andra än för mig.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *