Kan man på riktigt dö av tristess?

Nu har jag väntat i en och en halv timme. Batteriet på datorn är snart slut. Jag är väldigt kissnödig. Och resten av styrelsen verkar inte vara på gång. Jag lider av tristess. Inte ens ett schysst café eller uteservering bjuds det på här. Jag har tittat på trav i 1,5 timme. När datorn dör har jag bara trav. Jag hade en vän på msn, men han pratade mest i telefon, skulle återkomma snart. Nu har han loggat ut. Jag kommer dö av tristess här. Jag kommer missa en fartfylld vecka i Almedalen och dö på en pinnastol med skinnklädsel i en spelbutik i en Icabutik. Men jag har haft ett bra liv, inget att klaga på. Möjligen längden då. Ni kanske tycker det är mycket död idag, men man måste vara förberedd på det värsta. Tristess och allergichock. Tänk vad glad jag är när jag överlever sen då?!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *