promenad i snön

Precis hemkommen från över en timmes lång promenad med Anna i snön. Det är snö på marken och i luften och nu även i mitt hår, ögon kläder osv. Men det gör inget, för jag gillar snö! Nä, jag älskar snö. Sitter och värmer upp mig med en kopp te framför Paradise Hotel. Den där Catja är en riktig bitch va?! I alla fall framställs hon så.

Ni undrar förresten kanske varför jag promenerat nu på kvällen när jag promenerade fram och tillbaka till sjukhuset idag. Jo, jag satt hemma efter en dålig dag och var trött, uttråkad men mest frustrerad. Anna hade det ungefär lika. Då klädde vi oss varmt och gick bort frustrationen. Hur skönt som helst.

Har förberett mig för morgondagens skolarbete, dvs skrivit frågor till mina intervjuoffer. Så nu hoppas jag på en mardrömsfri natt. Men först är det lite mer soffmys.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *