på västfronten intet nytt

Fick köpt nästan alla julklappar idag på väg hem från sjukhuset. Finns i alla fall något till alla, men skulle vilja komplettera lite. Pengarna tog slut så jag får vänta, skulle fått mer pengar förra veckan, men någon har glömt föra över. Tur att jag är bra på att tjata…

Blev givetvis deppig efter sjukhuset. Känns som jag inte kommer någon vart i utredningen utan går bakåt hela tiden. Får lite känslan av att jag inte orkar kämpa längre, utan vill ge upp, någon annan får fajtas för min hälsa. Då är jag glad att jag har vänner som snällt informerar mig att det är okej att känna så, men korkat att ge upp. Efter lite mat och en tupplur känns det bättre, men börjar bli riktigt jobbigt med allt nu.

Aja, det löser sig alltid, nu ska jag skriva ihop lite intervjufrågor. Hej, Vad roligt!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *