Oj, denna morgon

Skulle upp tidigt och plugga och så blev det, inte fullt så tidigt som jag hoppades på men det blev lite plugg i alla fall. Eller mest telefonkö för att få reda på ett personnummer. Så lite flit blev det imorse.

Duschen var även helt fantastisk. Okej, jag var duschlös ett dygn men ändå…

Nu sitter jag rätt sysslolös på radion, beklagar mig lite över att jag fortfarande har ont i handen efter Boss examensfest för drygt två veckor sedan. Ryggen är jättetrasig, så ska kanske övertala Nicke till en omgång massage ikväll. Jag är dock ytterst tveksam till att det kommer gå, var ju inte sålängesen sist.

Hur som helst så har jag en bra känsla i kroppen. Haft sen i fredags. Allt känns bra, jag är nöjd. Lite kroppsliga problem som ska lösas, sen jävlar!! Nej, nu blir det lite plugg på praktiken.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *