Också är det bara måndag

Jag presenterar übertrötta Sophia i jobbeställning. Jovisst! Handen sitter där hela tiden när jag jobbar, förutom när jag skriver, då får även vänstern vara med och leka. Idag har jag i alla fall (förutom radiogrejer) skrivit klart en krönika, varit och handlat duschgrejer, som Boss fixade ihop till mig (så nu kan jag duscha igen), varit upp till Stephan och levererat förnödenheter till den lille sjuklingen, försökt ringa viktiga samtal utan någon vidare framgång och börjat smida planer inför nästa år… Snart blir det sängen för min del här, för trött för mitt eget bästa nu, blev ju en hård start på veckan. Först ska jag förbereda lite inför morgonen. Måste vara vaken vid åtta för att ringa massa samtal innan praktiken. Blir nog bra detta. Har en bra känsla i kroppen, har haft det sen i fredags. Och det blir bara bättre med mina planer inför 2010, MEN de får ni inte reda på förrän saker och ting börjar hända. Än så länge är det som sagt bara planer. Lite mer planeringsarbete, sen säng.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *