Miraklet kallat webb-tv

Webb-tv är något av det bästa jag varit med om på länge. Som busy-kvinna hinner jag ju inte alltid sitta hemma kvällstid och titta på alla ”måsteprogram”. Nu kan jag se de flesta när jag vill. Kanon, toppen, tipptopp, you name it. Jag är glad för detta i alla fall.

MEN, varför kan man inte buffra dessa program? Måste man acceptera att det konstant hackar, att tal och bild hamnar osynk, att ett program på 45 minuter tar över en timme att se på grund av att det stannar titt som tätt? Nej, detta är inte okej. Tekniken idag är bättre än så! Trots en halvkass uppkoppling till nätet så ska man väl ändå få se ett tv-program på nätet.

Det finns en enkel lösning jag ofta använder mig av när jag streamar One Piece. Jag sätter igång avsnittet och låter det buffra ett par minuter så att jag sedan kan se det utan avbrott. Varför kan inte svensk tv göra på samma sätt? Bara för att jag inte är hemma en kväll så behöver jag väl inte straffas genom att få se ett program med dålig kvalité som tar en paus lite hela tiden…

Jag ber om ursäkt till svensk tv att jag inte sitter hemma varje kväll och tittar på tv, jag har faktiskt ett liv. Jag uppskattar fortfarande tv och älskar att svensk tv faktiskt anpassat sig till oss med liv. Men nu vill jag ha kvalité, tack!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *