heltid, deltid och alzheimers

Märks idag att mitt bloggsug är tillbaka, antagligen för att jag haft en ”vanlig” dag. Lite Stockholm, lite tåg, lite mindre måste-sitta-vid-ett-skrivbord-och-göra-samma-sak-hela-dagen. Usch, vette fan om jag är gjord för kontorsjobb 9-17. Känner mig så låst, oinspirerad, oproduktiv. Frågan är vad fan jag ska göra i januari då? Vilket jobb/yrke ska jag satsa på?

Tro mig inte fel, jag trivs bra på radion. Men det finns ju ett men. Det finns det alltid. Jag ska kanske skaffa två deltidsjobb istället? Lite ombyte. Typ radio och skriva. Jobba deltid och ha egen firma deltid? Hur som helst så har jag tid att fundera, i alla fall några veckor.

Det var inte alls detta inlägget skulle handla om. Jag har idag lyckats glömma/förtränga en uppgift till skolan. Har fixat klart fyra små inlämningsuppgifter, men glömde bort den stora. Jag får se hur mycket jag orkar göra inatt. Vart iväg och var social ett par timmar nu, de andra gick ut, jag gick hem. Nykter och glad, men trött. Jaja, lite kanske jag lyckas skriva ihop här i sängen, får lösa resten imorgon.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *