Min dag som slav

Jag kom ner och blev bjuden på lunch, so far so good. Så fick jag se på när mamma jobbade i köket och blev skickad till affären två gånger. Lite pyntande senare och jag var redo att klä mig fint och jobba hårt. Jag lade upp nio kilo kräftor och placerade de strategiskt längs med bordet. Bar ut bröd, ost, öl och serverade snaps innan det var dags för mig att slå mig till bords. Några minuter i alla fall innan jag fick springa och fixa mer saker. Stackars Karl-Otto som hade mig till bordet var mest utan bordsdam, men vilken lycka för mig; Karl-Otto är ju helfestlig. Så fortsatte kvällen med lite spring, kaffekokande och diskande, men mest av fest och vin. Sammanfattningsvis var det en fantastiskt fest. Vem kan tacka nej till en kräftskiva med mamsen och femton av hennes festglada vänner?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *